6 λάθη στην ασφάλιση αυτοκινήτου που σου στοιχίζουν ακριβά

lathi-asfalisi-aftokinitou
Συγκεντρώσαμε τα 6 πιο συχνά λάθη στην ασφάλιση αυτοκινήτου..

8 στους 10 δεν κάνουν έρευνα αγοράς πριν αγοράσουν το συμβόλαιό τους. Αυτό τους στοιχίζει έως και €50 επιπλέον στο ασφαλιστήριο.

Οδική Βοήθεια και Οδική Βοήθεια συνεπεία ατυχήματος. Όχι. Δεν είναι το ίδιο. Στη δεύτερη περίπτωση η οδική σε εξυπηρετεί μόνο αν έχεις εμπλακεί σε ατύχημα. Σε περίπτωση λοιπόν που χρειαστείς οδική, γιατί έμεινες από μπαταρία, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις έως και €100.

Θραύση Κρυστάλλων. 1 στα 4 αυτοκίνητα κάνει χρήση της κάλυψης. Όλοι πιστεύουν ότι θα είναι μέσα στους 3 τυχερούς και δεν επιλέγουν την κάλυψη. Ο 1 άτυχος θα χρειαστεί να πληρώσει έως και €300 για να αντικαταστήσει το τζάμι που έσπασε.

Νομική Προστασία. Τι θα κάνεις αν σε ένα ατύχημα δεν αναλαμβάνει την ευθύνη ο υπαίτιος; Πώς θα διεκδικήσεις την αποζημίωσή σου; Αν δεν έχεις επιλέξει την κάλυψη θα πρέπει να πληρώσεις τα δικαστικά έξοδα και τα έξοδα δικηγόρων. Επιλέγοντας όμως τη Νομική Προστασία έχεις €6.000 στη διάθεσή σου για να διεκδικήσεις την αποζημίωση μέσω των Ελληνικών Δικαστηρίων.

Φιλικός Διακανονισμός. Κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη αν εμπλακείς σε ατύχημα. Γλιτώνεις χρόνο και μιλάς απευθείας με την εταιρία σου και όχι με του τρίτου. Η δική σου εταιρία είναι στο Φιλικό διακανονισμό;

Παροχές Υγείας. Είναι όντως κάλυψη ή είναι μία έκπτωση σε κάποια νοσοκομεία υπό συγκεκριμένες συνθήκες και περιστάσεις;

Γνωρίζοντας τις καλύψεις που αγοράζεις στο συμβόλαιό σου κερδίζεις χρόνο, χρήματα και γλυτώνεις από αρκετή ταλαιπωρία.

via Hellas Direct


1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (5,00 / 5 από 2 αξιολογήσεις)
Loading...